Hava Durumu

Hasan Kabze'den çok tartışılan hareket.. Sosyal medya karıştı

Galatasaray-Torku Konyaspor maçında Hasan Kabze'nin ekrana yansıyan bir görüntüsü sosyal medyada olay oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2015 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2015 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hasan Kabze'den çok tartışılan hareket.. Sosyal medya karıştı
Galatasaray-Torku Konyaspor karşılaşmasının en kritik pozisyonlarından biri 74. dakikada yaşandı. Sarı kırmızılı takımın kullandığı korner atışında Hakan Balta'nın kafa vuruşunda yerden seken top Burak Yılmaz'ın önüne düştü. Burak'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.



İşte ne olduysa bu anda oldu. Başta Burak Yılmaz olmak üzere bütün Galatasaraylı futbolcular, "Nasıl kaçırdık" diye ellerini başlarına götürdü. Eski bir Galatasaraylı olan Torku Konyasporlu Hasan Kabze de aynı anda buna benzer bir hareketi yapınca sosyal medyada olay oldu.

Bu pozisyon en çok paylaşım yapılan karelerden biri olurken, Twitter'da da Trend Topics (TT) listesinde 1. sıraya yükseldi.



HASAN KABZE: KULÜBÜME İHANET ETMEM

Tartışmalar üzerine Twitter'dan açıklama yapan Hasan Kabze, "Burak Yılmaz'ın pozisyonunda ellerimi havaya kaldırıp 'eyvah' dedim sonra da 'Allah'a şükür atamadı' diye söylendim. Atamadığı için sevindim ama kaçırdığı için üzüldüğümü sanan insanlar var. İçimde hiçbir zaman oynadığım takıma ihanet etmek gibi bir durum yok. Galatasaray'ın hangi durumda olduğu beni ilgilendirmiyor. 32 yaşındayım, bu yaşıma kadar haram lokma yemediml. Kulübüme ve ekmeğime ihanet etmem" dedi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.