Hava Durumu

Hasan Parlakay çok sert çıktı: Tiyatro

12'ye 11 oynarken iyi olduklarını ancak 12'ye 10 olunca çok zorlandıklarını söyleyen Parlakay, 'Biz bu tiyatrodan memnun kalmadık, umarım izleyenler de memnun kalmamıştır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2018 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hasan Parlakay çok sert çıktı: Tiyatro

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

'YÖNETİMDEN MEMNUN KALMADIK'
Süper Lig'in 32. haftasında Bursaspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olurken, maça hakem Fırat Aydınus damgasını vurdu. Tecrübeli hakemin kararları bütün spor camiasının tepkini çekerken Yeşil Beyazlıların Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay da maç sonunda çok sert açıklamalarda bulundu. Yaşananların bir tiyatro olduğunu söyleyen Parlakay, "Normalde konuşmayı seven biri değilim ancak biz bu akşamki tiyatrodan memnun kalmadık. Umarım izleyenler de memnun kalmamıştır. Biz bu maçı zaten 12'ye 11 oynarken iyi götürüyorduk ancak bir anda 12'ye 10 kalınca çocuklar bitiremediler işi, sonunu getiremediler" diye konuştu.

'NE OLDUĞUNU HERKES GÖRDÜ'
Karşılaşmanın uzatmalarını görünce golü yemeden maçın bitmeyeceğini anladıklarını belirten Hasan Parlakay, "Bazı arkadaşlar eğer hizmetkar olacaksa, futbolun hizmetkarları olsunlar. Biz Bursaspor Kulübü olarak buraya geldik ve gereken mücadelemizi yaptık. Maç 300 dakika'da uzayabilirdi ama 9 dakika uzayınca biz bu maçın gol yemeden bitmeyeceğini anladık. Hatta bazı arkadaşlar yedek golcümüzü atmayı bile hesap etti. Olur da içeri girer gol atar diye. Çok üzgünüz çok iyi top oynadık. Bursaspor'un tertemiz şampiyon-luğunu laf edenler, umarım son dakikalarda ayakları titrerken daha net görmüşlerdir bizim nasıl şampiyon olduğumuzu" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.