Hava Durumu

Hasta çocuk için yardım isteyen Eda Ece'ye Sağlık Bakanlığı'ndan jet yanıt

Başarılı oyuncu Eda Ece, evinde çalışan yardımcısının epilepsi hastası oğlu için Twitter hesabından Sağlık Bakanlığı'na seslenerek yardım istedi. Bakanlıkta Eda Ece'nin çağrısına cevap gecikmedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2020 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2020 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hasta çocuk için yardım isteyen Eda Ece'ye Sağlık Bakanlığı'ndan jet yanıt

FOX TV'de yayınlanan yasak Elma dizisinde başrol oynayan Eda Ece, evinde kendisine yardımcı olmak için çalışan kadının, 11 yaşındaki epilepsi hastası oğlunun ilaçları için sosyal medya hesabında yardım istedi.

11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN İLACI İÇİN YARDIM İSTEDİ

Salgın nedeniyle evinde karantinada olan Eda Ece, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Benim evimde çalışan ablanın 11 yaşındaki çocuğu epilepsi hastası. İlacını almak için başvurmuşlar ama sanırım dünyanın içinde bulunduğu bu olağanüstü halden dolayı yurt dışından ilaç gelemiyor. 55 gün olmuş. Doktoru eldeki ilaçları vermiş bitmiş, bir süredir tamamen ilaçsız kaldı" diyerek Sağlık Bakanlığı'nda yardım istedi.

"YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM"

Sağlık Bakanlığı'nın hızlı geri dönüşü sonrası Ece bir paylaşım daha yaparken şu sözlerle teşekkür etti: "Hızlı cevabınız için Sağlıklı Çözüm'e yürekten teşekkür ederim. Ve bu tweetin görülmesi için paylaşan buradaki insanlara da teşekkür ederim. Umarım bir an önce hallolur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.