Hava Durumu

Hastanede saldırıya uğrayan güvenlik görevlisi bayıldı; o anlar kamerada

Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde çalışan güvenlik görevlisi B.D., ziyaretçi saatinin dolması nedeniyle dışarı çıkmasını istediği hasta yakınının saldırısına uğradı. Başından darbe alan B.D. baygınlık geçirdi, saldırı anı kameralara da yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2021 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2021 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hastanede saldırıya uğrayan güvenlik görevlisi bayıldı; o anlar kamerada

Olay, 4 Ekim'de akşam saatlerinde meydana geldi. Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde çalışan güvenlik görevlisi B.D., iddiaya göre, ziyaretçi saatinin dolması nedeniyle hastanın yanındaki yakınına odadan çıkmasını istedi. B.D. ile uyarıya aldırış etmeyen ve ismi öğrenilmeyen hasta yakını arasında tartışma çıktı.

Hasta yakını, B.D.'yi omuzlarından tutup koridorda itekleyip duvara vurdu. B.D. duvardaki panonun metal kolunun başına çarpması sonucu yere yığıldı. Baygınlık geçiren B.D.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

SALDIRGAN SERBEST BIRAKILDI

Saldırgan hasta yakını ile yanındaki diğer kişi gözaltına alırken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli serbest bırakıldı. Saldırı anı, hastanenin güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, hasta yakınının güvenlik görevlisi B.D.'yi duvara çarptığı, B.D.'nin başına aldığı darbe nedeniyle baygınlık geçirip yere yığıldığı görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.