Hava Durumu

Hata mı kurnazlık mı? Ermeni karargahında stratejik bilgiler ifşa oldu...

Azerbaycan topraklarını işgal ettiği için bir haftadır yaşanan sıcak çatışmalarda ağır kayıplar veren Ermenistan bu kez de stratejik planlarının ifşa olmasıyla gündemde. Ermeni komutanların poz verdiği sırada arkada birlik yerlerinin ve silah mevzilerinin görülmesi dikkat çekti. Bunun bir hata mı yoksa kurnazlık mı olduğu ise henüz bilinmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2020 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2020 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hata mı kurnazlık mı? Ermeni karargahında stratejik bilgiler ifşa oldu...

Ermenistan'ın Dağlık Karabağ'da Azerbaycan Türklerinin yaşadığı bölgelere saldırılar düzenlemesinin ardından başlayan çatışmalar, tüm cephe hattı boyunca devam ediyor. Ermeni güçleri, Azerbaycan ordusunun aldığı önlemler ve hedeflere vurduğu darbeler sonrası büyük kayıplar verirken Ermenistan ordusunun sosyal medyadaki paylaşımı ise gündem oldu.

GİZLİ BİLGİLER GÖRÜLÜYOR

Görüntülerde sözde Dağlık Karabağ Cumhuriyeti Başkanı Araik Harutyunyan'ın komuta merkezindeki komutanlara birifing verdiği sırada karartılmış olarak servis edilmesi gereken gizli bilgi ve haritalar açıkça görülüyor. Sosyal medyada tartışılan ise gizli tutulması gereken bilgilerin paylaşılması bir hata mı yoksa plan mı?

"SALAKLIK MI? KURNAZLIK MI?"

Eski asker, Güvenlik ve Terör Uzmanı Abdullah Ağar da söz konusu görüntüleri paylaşarak durumun kısa zamanda teyit edileceğini söyledi. Ağar'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Ermenistan ordusunun duvarlara asılı panolarda yer alan; savunma hatlarını, karargah, birlik yerlerini ve silah mevzilerini paylaşması! Salaklık mı? Kurnazlık mı? Teyit edilecektir"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.