Hava Durumu

Hatayspor'da Morrison sesleri!

Ara transfer döneminde eksikliklerini kapatmak isteyen Hatayspor, uzun yıllar İngiltere Ligi'nde forma giyen Ravel Morrison'u transfer etmek için harekete geçti. On numara mevkisinde forma giyen Ravel Morrison ile takımdaki açığı kapatmaya hazırlanan Hatayspor, ismini vermediği yeni transferi için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Peki, Hatayspor'un hedefindeki Ravel Morrison kimdir nereli kaç yaşında? İşte, oyuncu hakkında bilgiler

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2021 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2021 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hatayspor'da Morrison sesleri!

Şu an kulüpsüz olan Ravel Morrison, 2 Şubat 1993 tarihinde İngiltere'nin Manchester kentinde dünyaya geldi. Futbola 2010 yılında Manchester United alt yapısında başlayan Ravel Morrison, 2012 yılında West Ham United tarafından 785 bin Euro bedelle satın alındı. Sonraki yıllarda Birmingham, Queens Park Rangers, Cardiff takımlarında kiralık olarak top koşturan oyuncu, 2015 yılında kulüpsüz kaldı.

6 ay boyunca futboldan uzak kalan oyuncu, ara transfer döneminde Lazio tarafından transfer edildi. Yeniden kiralık olarak gönderilmeye başlanan futbolcu, Queens Park Rangers, Atlas (Meksika kulübü), Östersunds FK takımlarında oynadı.

Bu kez Sheffield United takımında bonservisi ile birlikte bedelsiz transfer olan Morrison, bir sezon Middlesbrough takımında kiralık oynadı ve Hollanda kulübü ADO Den Haag tarafından bedelsiz transfer edildi.

Morrison'un oradaki macerası ise 6 ay sürdü ve oyuncu kulübüyle sözleşmesini feshetti.

On numara mevkisinde forma giyen 1,75 boyundaki Morrison, ihtiyaç halinde forvet ve merkez orta saha olarak da oynayabiliyor. Aslen Jamaikalı olan Ravel Morrison sağ ayağına hakimdir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.