Hava Durumu

Hatice Aslan, genç Okan'ı tavladı

Kendisinden 19 yaş küçük Kenan Ece ile yolları ayrılan Hatice Aslan, yine genç bir aşık buldu. Önceki akşam genç sevgilisiyle Şamdan çıkışı yakalanan Aslan; panikleyince sevgilisine şoför muamelesi yaparak arka koltuğa oturdu...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2014 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2014 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hatice Aslan, genç Okan'ı tavladı

Güzel oyuncu Hatice Aslan, "genç sevgili kuralını" bozmadı. 52 yaşındaki Aslan, kendisinden 19 yaş küçük Kenan Ece ile ilişkisini bitirdikten sonra yine genç bir erkekle görüntülendi. Hatice Aslan ile adının 'Okan' olduğu öğrenilen genç adam; önceki akşam Etiler Şamdan'daydı. Mekana birlikte gelen sevgililer, saat 05.45'e kadar sarmaş dolaş eğlendi.

AŞKLARI 15 GÜN ÖNCE BAŞLADI

Hatice Aslan ile sevgilisi; çıkışta kendilerini bekleyen araçlarına binecekleri sırada patlayan flaşlarla adeta şoke oldu. Aslan, panik halinde kendisini aracın arka koltuğuna attı. Okan isimli genç adam ise bu durum karşısında şaşkına uğrarken hemen direksiyon başına geçti. Bu sırada gazeteciler ikilinin fotoğraflarını çekmeyi sürdürürken; güzel oyuncu yeni beraberliğiyle ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt vermedi. Hatice Aslan ile sevgilisi; Ulus'ta gözden kayboldu. Aslan ile Okan isimli gencin; yaklaşık 15 gün önce ortak bir arkadaşları aracılığıyla tanıştığı ve o günden beri de aşk yaşadığı öğrenildi.

YILAN HİKAYESİ

Hatice Aslan ile Kenan Ece'nin bir dargın bir barışık yürüttükleri beraberlikleri, yaklaşık 2 ay önce tamamen bitti.

KENAN'I UNUTTU!

Kenan Ece'nin genç oyuncu Selen Öztürk'le yeni aşka yelken açmasından sonra Hatice Aslan da yeni bir sevgili bulmakta gecikmedi.

ARKA KOLTUKTA!

Gazetecileri görünce ne yapacağını şaşıran Hatice Aslan, sevgilisinin aracının arka koltuğuna oturdu. Aslan'ı görenler; "Aşkını özel şoförü sandı" yorumu yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.