Hava Durumu

Hatice Şendil saçlarını kısacık kestirdi

Yıllar sonra 'Uyanış Büyük Selçuklu' dizisiyle ekranlara dönen Hatice Şendil, imaj değiştirdi. Yeni halini takipçileriyle paylaşan 37 yaşındaki güzel oyuncu, hayranlarından tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2021 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2021 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hatice Şendil saçlarını kısacık kestirdi

TRT1'de yayınlanan 'Uyanış Büyük Selçuklu' dizisinde 'Terken Hatun' karakterine hayat veren Hatice Şendil imajını değiştirdi. Meslektaşı Burak Sağyaşar ile mutlu bir evliliği olan Şendil, uzun saçlarını kısacık kestirerek takipçilerini şaşırttı.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Şendil'in yeni imajını beğeni yağarken ünlü oyuncunun beyazlar içindeki hali de dikkatlerden kaçmadı.

"BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE MUTLULUĞU SEÇİYORUM"

Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda sosyal medya paylaşımları hakkında konuşan Hatice Şendil, "Sosyal medya kullanırken samimi olmaya çalışıyorum. Hangimizin toz pembe bir hayatı var? Hangi renk olmak istediğimiz bizim elimizde. Ben elimden geldiğince mutluluğu seçiyorum. Burak'la 12.yılımız. 12 yılda her mevsimi, fırtınasıyla, baharıyla yaşadık. Zaman zaman farklı düşündüğümüz de oldu elbette ama hep birlikteydik. Hayatın kendisi bir yolculuk. Renklerin değişip insanları dönüştürdüğü bir yolculuk. Her rengin kıymetini bilerek, şükrederek yapılması gereken bir yolculuk" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.