Hava Durumu

Hatipoğlu: Rahatsızlığıma sevinenler, din düşmanlığı sizi bu kadar mı zavallı yaptı?

ATV ekranlarından yaptığı ramazan programlarından aldığı maaşla sürekli tartışılan ilahiyatçı ve Sabah gazetesi yazarı Nihat Hatipoğlu, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanmasının ardından hastalığına sevinen bir grup olduğunu söyleyerek, "Din düşmanlığı sizi bu kadar mı zavallı yaptı?" tepkisini gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2020 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2020 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hatipoğlu: Rahatsızlığıma sevinenler, din düşmanlığı sizi bu kadar mı zavallı yaptı?

Sabah gazetesi yazarı ve ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, bugün kaleme aldığı 'Hastayım, dua istedim' başlıklı yazısında Kovid-19 yakalanmasının ardından sevinç narası atan bir grup olduğunu öne sürerek, "Ne sandınız. Biz öleceğiz siz yaşayacak mısınız?" diye yazdı.

"Düşmanının hastalığına, üzüntüsüne sevinmeyi bilmeyen bir kültürümüz vardı" diyen Hatipoğlu, "Savaş sahnesinde yaralıları tedavi ettik. Benim rahatsızlığıma sevinenler. Ben Rabbe gitmekten hiç endişe etmedim. Günün birinde icabet edeceğim. Din düşmanlığı, İslam'dan nefret sizi bu kadar mı kör, zavallı, sefih ve müptezel etti. Yazık. Kaldığımız yerden inşallah daha gayretle devam edeceğiz. Rabbin istediği yere kadar" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.