Hava Durumu

Havalimanı saldırısında flaş gelişme! Belli oldu...

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin mahkemeye sevk edilen ve tutuklanan 7 şüphelinin de yabancı uyruklu olduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 22:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 22:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Havalimanı saldırısında flaş gelişme! Belli oldu...
Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen ve dün Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanan 7 şüphelinin yabancı uyruklu olduğu bildirildi.

Şüphelilerden F.A.A, F.Y ve D.S'nin Cezayir vatandaşı, B.B ile A.B.H'nin Tunus vatandaşı, M.A.A.H ve M.M.B'nin de Mısır vatandaşı olduğu bildirildi.

Şüpheliler, mahkemedeki ifadelerinde üzerilerine atılı suçlamayı kabul etmezken, şüpheli F.A A. savunmasında, ''Diğer Avrupa ülkelerine geçiş yapmak amacıyla Türkiye'ye gelmiştim. Herhangi bir örgüte katılmayı hiçbir zaman düşünmedim. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmamı talep ediyorum.'' dedi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarılan toplam 30 şüpheli önceki günlerde mahkemece tutuklanmıştı. Tutuklanan son 7 kişiyle birlikte sayı 37'ye çıktı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.