Hava Durumu

Hayaller ve gerçekler: Bursaspor'u bekleyen büyük tehlike!

Bursaspor Altay'a yenildi, Süper Lig umutları tükendi. Yeşil Beyazlılar önümüzdeki sezon da kısıtlı imkanlarıyla bir kez daha TFF 1. Lig'de boy gösterecek.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2021 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2021 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayaller ve gerçekler: Bursaspor'u bekleyen büyük tehlike!

Üstelik bu kez karşısında transfer tahtasının açılmaması halinde 6 puan silme cezası olacak.

BAŞKAN LEVENT KIZIL İLE ÇIKMIŞTI

Bursaspor 2003-04 sezonunda Süper Lig'den düştükten sonra ilk yıl beklentileri karşılayamamış ve Süper Lig'e çıkamamıştı. Ancak Yeşil Beyazlılar bir sonraki sezon başkan Levent Kızıl ve teknik direktör Raşit Çetiner yönetiminde adını yeniden Süper Lig'e yazdırmıştı. İki yıl önce Ali Ay'ın başkanlığı, Mesut Bakkal'ın teknik direktörlüğünü yaptığı günlerde Süper Lig'e veda eden Bursaspor, geçen yıl Mesut Mestan'ın başkanlık koltuğunda oturduğu dönemde play-off'a kalmasına rağmen Süper Lig biletini cebine koyamamıştı. Yeşil Beyazlı camia tıpkı 2000'li yılların başındaki gibi takımın iki yıl içinde TFF 1. Lig'den yeniden Süper Lig'e çıkmasını beklerken evdeki hesap çarşıya uymadı.

KAMAT CAMİAYA KULAK VERMEDİ

Sezona Erkan Kamat yönetiminde başlayan Yeşil Beyazlılar'da saha içinde işler iyi gitmesine rağmen saha dışında yapılan hatalar karanlık sonucu doğurdu. İki dönem açılamayan transfer tahtasına rağmen Mustafa Er yönetimindeki Vakıfköy ağırlıklı genç kadro aslında saha içinde beklentilerin üze-rinde bir performans sergiledi. Camiada Süper Lig hayallerinin kurulduğu dönemde koronavirüs salgını, elektrik ve doğalgaz kesintileri ile maddi problemler sonrası oyuncuların yayınladıkları bildiri bir anda takım içindeki tüm düzeni bozdu. Başkan Erkan Kamat'ın camianın tüm uyarılarına kulak asmaması da mevcut durumun en büyük etkenlerinden biri olarak göze çarptı.

EN BÜYÜK TEHLİKE PUAN SİLME

Bursaspor matematiksel olmasa da Altay yenilgisi sonrası play-off'a kalma umutlarını mucizelere bıraktı. Yeşil Beyaz-lılar önümüzdeki sezon yine ağır borç yükü ve az gelir elde edeceği TFF 1. Lig'de boy gösterecek ve yine sezona yeni bir kongre heyecanı ile başlayacak. Bursaspor'u ve seçilecek yeni yönetimi yeni sezon öncesi bekleyen en büyük tehlike ise transfer tahtasının açılmaması halinde kulübe gelecek 6 puan silme cezası olacak. Teknik direktör Mustafa Er ile birlikte birçok oyuncusunun söz-leşmesi biten, kadrosundaki birçok isme de transfer teklifi olan Bursaspor'un önümüzdeki sezon TFF1. Lig'de nasıl ve hangi şartlarda boy göstereceği şimdiden merak konusu oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.