Hava Durumu

Haydi Bursa: Bursa için bir fidan dik

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan #BursaİçinBirFidanDik etiketi altında orman yangınında zarar gören 50 hektar alanın yeniden ağaçlandırılması için kampanya başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2015 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2015 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haydi Bursa: Bursa için bir fidan dik
Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi Aksungur Köyü’nün ormanlık alanında dün öğleden sonra başlayan ve daha sonra şiddetli poyrazın etkisiyle Göynüklü, Çağrışan ve Gündoğdu köylerinin ormanlık alanlarına da sıçrayan yangın sabaha karşı söndürüldü. 50 hektar fıstık çamı ormanının zarar gördüğü yangının ardından alanın yeniden ağaçlandırılması için Bursa Valisi Münir Karaloğlu sosyal medyadan kampanya başlattı.

Vali Karaloğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da #BursaİçinBirFidanDik etiketini açarak orman yangınında zarar gören alanın yeniden ağaçlandırılması için vatandaşların kampanyaya katılmasını istedi. Vali Karaloğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “#BursaİçinBirFidanDik çağrımıza, Bursa’yı seven herkes büyük teveccüh gösterdi. Sosyal Medya kullanıcıları, odalar, dernekler, muhtarlar… Kampanyaya katılım için adeta seferber oldular. Facebook, Twitter, telefon, yüz yüze yapılan kampanyaya katılım başvurularını kayıt altına alıyoruz. Fidanların temininden toprakla buluşturulmasına kadar her konuda arkadaşlarımız çalışmaya başladılar. Ön çalışmalar tamamlandığında bize ulaşanlara ulaşacağız, bütün Bursa’yı http://www.bursa.gov.tr‘den bilgilendireceğiz. Kampanyaya omuz veren bütün Bursalılara sesleniyorum: Harikasınız! İnşaallah başaracağız, kaybettiklerimizi kazanacağız.” dedi.

VALİ TWİTTER'DAN TEŞEKKÜR ETTİ...

Kampanyanın sosyal medyada geniş yer bulması ve ilginin yüksek olması nedeniyle Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursalılara yine twitter'dan teşekkür etti.

İşte Vali Karaloğlu7nun teşekkür tweetleri...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.