Hava Durumu

Haydi Bursaspor kazanma zamanı!

Ege seferinin ilkinde Menemenspor'a 2-1 mağlup olan Timsah, bugün Akhisarspor ile karşılaşacak. Saat 19.00'da Spor Toto Stadı'nda oynanacak mücadelede hakem Abdullah Taşkınsoy görev alacak olurken maç beIN Max-1, TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2020 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2020 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haydi Bursaspor kazanma zamanı!

TFF 1.Lig'in 7. haftasında bugün Bursaspor ile Akhisarspor kozlarını paylaşacak. Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacak. Haftanın en çok dikkat çeken karşılaşmalarından biri olacak maçı hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy'un yardımcılığını ise Serdar Diyadin ve Cem Özbay yapacak. Ege seferinde üst üste ikinci deplasman maçına çıkacak olan Bursaspor'da, Akhisarspor karşısında tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

SADECE 1 GALİBİYETİ VAR

Bu sezon TFF 1. Lig'de çıktığı 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alan Bursaspor, 7 puan toplama başarısı gösterdi. Yeşil Beyazlılar son olarak 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Menemenspor'la karşılaşmış ve 2-1 mağlup olmuştu. Akhisarspor ise son çıktığı maçta İstanbulspor'la 2-2 berabere kaldı. Yeşil Siyahlılar da çıktığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgiyle 6 puan toplayarak Bursaspor'un hemen 1 basamak altında yer alıyor.

TİMSAH'IN DEFANSINDA BELİRSİZLİKLER VAR

6 haftada sadece Altınordu maçında gol yemeyen Yeşil Beyazlılar kalan 5 maçta kalesini gole kapatamadı. Özellikle savunmada oynayan Cüneyt Köz'ün performansı büyük eleştiri alıyor. Bursaspor'da ayrıca son 2 maçta oynayan kaleci Deniz'in performansı yeterli olmadı. Akhisarspor karşısında da teknik direktör Mustafa Er'in kalede ve defansta nasıl bir tercih yapacağı tam bir merak konusu oldu.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER!

AKHİSARSPOR
Milan Lukac
Avdija Vrsajevic
Alperen Babacan
Musa Nizam
Kadir Keleş
Rajko Rotman
Elmar Bjarnason
Taha Yalçıner
Ali Kaan
Göksu Mutlu
Irfan Hadzic

BURSASPOR
Ataberk (Deniz)
İsmail Çokçalış
Aykut Akgün
Cüneyt Köz (F.Emre)
Onur Atasayar
Burak Altıparmak
Emirhan Aydoğan
Özer Hurmacı
Recep Aydın
Burak Kapacak
Ali Akman

BURSASPOR TEMİZ ÇIKTI

Bursaspor'da dün teknik heyet ve futbolcular ve takım personeli, bugün saat 19.00'da deplasmanda Akhisarspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi, Kovid-19 PCR testinden geçti. Teknik Direktör Mustafa Er ve teknik kadro ile Yeşil Beyazlı futbolcular ve takım personelinin tabi tutulduğu koronavirüs taramasının sonuçlarının temiz olduğu açıklandı. Yapılan açıklamada, "Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve A Takım personelimize yapılan Kovid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve tüm testler negatif çıkmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.


KAVÇAK ÇEKİŞME BEKLİYOR

Geçen hafta 2-0 öne geçtiği maçta İstanbulspor'la 2-2 berabere kalan Akhisarspor Teknik Direktörü Cem Kavçak, Bursaspor maçında mutlak 3 puan beklediklerini söyledi. Kavçak, "Artık kazanmak istiyoruz. Geçen hafta İstanbulspor'u elimizden kaçırdık. Bursaspor'a karşı dikkatli olacağız. Rakibimiz de çıkış arıyor, çekişmeli bir karşılaşma bizi bekliyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.