Hava Durumu

Haydi kaptan dümene geçme zamanı geldi!

Pazar günü sahasında Boluspor'u ağırlayacak Bursaspor'da kaptan Emirhan Aydoğan da takımla birlikte çıkışa geçmek istiyor. Emirhan bu sezon 6 maçta sadece 1 kez havalandırırken, bu gol de penaltıdan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2021 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2021 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haydi kaptan dümene geçme zamanı geldi!

TFF 1. Lig'in 9. hafta mücadelesinde sahasında pazar günü Beypiliç Boluspor'u ağırlayacak Bursaspor'da kaptan Emirhan Aydoğan da geri dönüş yapmak istiyor. Bu sezon çıktığı 6 maçta sahada 473 dakika kalan başarılı orta saha oyuncusu sadece 1 gol atma başarısı gösterdi. Emirhan 2. haftada BB Erzurumspor deplasmanında penaltı kaçırırken, tek golünü 5. haftadaki Samsunspor maçında penaltıdan attı. Emirhan ayrıca aynı Samsunspor maçının 74. dakikasında 2. sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

GEÇEN SEZONU ARADI

Şu anda 1. Lig'de 8. hafta sonunda topladığı 5 puanla 18. sırada olan Bursaspor, yeniden üst sıralara çıkmak için çok kritik maçlar oynayacak. Bu maçlarla birlikte kaptan Emirhan Aydoğan da dümene geçecek. Yeşil Beyazlılar Milli maç arasına kadar 4 müsabakaya çıkacak. Timsah bu maçlarda 10 puan toplanma hesapları yapıyor. Ayrıca Emirhan Aydoğan geçtiğimiz sezon 1. Lig'de 30 maça çıkarken 7 gol atıp, 4 de asist yapma başarısı gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.