Hava Durumu

Haydi Timsah, tüm şehir arkanda

Yeşil Beyazlılar Süper Lig'in 14. haftasında sahasında BB Erzurumspor'u ağırlayacak. Hafta boyunca taraftar-ların da biletlere büyük ilgi gösterdiği mücadele Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak ve Bein Sports-2'den canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2018 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2018 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Haydi Timsah, tüm şehir arkanda

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak ve Bein Sports-2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Ankara Bölgesi Süper Lig hakemi Ali Palabıyık yönetecek. Ali Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yapacak olurken Serkan Tokat ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Akhisarspor'u geriden gelerek 4-2 mağlup eden Yeşil Beyazlılar, sahasında oynayacağı Erzurumspor maçını da kazanarak galibiyet serisine başlamak istiyor.

TRİBÜNLER DOLACAK

Timsah Süper Lig'in ilk yarısında kalan 4 haftanın 3'ünü Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynayacak. Akhisar galibiyeti sonrası ayrıca Yeşil Beyazlı camia ayağa kalktı. Teknik direktör Samet Aybaba taraftarları bugün oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına davet ederken, Bursasporlu taraftarlar da kendi arasında stadın dolması için büyük uğraş veriyor. Erzurumspor mücadelesinde tribünlerde 30 bini aşan futbolseverin olması bekleniyor. Öte yandan iki takım bugün oynayacağı mücadele ile birlikte Spor Toto Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.