Hava Durumu

Hayırlı sonuca ulaşacağız

Numan Kurtulmuş, AK Parti ile bütünleşme konusundaki istişarelerin çok uzun sürmeyeceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2012 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2012 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayırlı sonuca ulaşacağız

 

Partisinin il başkanları toplantısı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Temmuz'da HAS Parti'ye yaptığı bütünleşme davetine ilişkin il başkanlarıyla bilgilendirme ve istişare toplantısı yapacaklarını söyledi.

Kurtulmuş, '' İl başkanı arkadaşlarımızı dinleyeceğiz, Genel İdare Kurulu'ndaki arkadaşlarımızı dinleyeceğiz ve sonuçta inşallah milletimiz, memleketimiz için hayırlı olan bir sonuca doğru ulaşacağımızı ümit ediyorum'' diye konuştu.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Kurtulmuş, istişarelerin ardından kararın ne zaman açıklanacağının sorulması üzerine ''Çok uzun olmayacak bir süreçte de inşallah geldiğimiz noktayı kamuoyuyla paylaşacağız'' dedi.

Kurtulmuş, şunları kaydetti:
''Hiçbirimizin ne makam, mevki derdi vardır, ne para pul derdi vardır, ne servet derdi vardır. Bizim derdimiz kişiler, partiler değildir. Bizim derdimiz, bu milletin gerçekten en ileri noktaya gitmesidir. Bizim derdimiz, bizim medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek bir kararlılığı ortaya koymaktır. Dün bu konudaki görüşlerimizi söylüyorduk. Bugün de söylüyoruz. Yarın da söyleyeceğiz.'' 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.