Hava Durumu

Hayvan barınağı çocukları ağırladı

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan 25 çocuğu ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2012 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2012 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayvan barınağı çocukları ağırladı


Osmangazi Belediyesi’ne bağlı Hamitler Mahallesi’nde hizmet veren Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Yurtları’nda kalan çocukları konuk etti. Kurum yöneticilerinin eşliğinde Doğal Yaşam Merkezi’ne gelen 25 çocuk, tesisi gezerek başladıkları ziyarette gün boyu gönüllerince eğlendi ve hayvanlarla oynama fırsatı yakaladı. Çim alana getirilen yavru köpek ve kedilere dokunup onları sevme imkânı bulan minikler, barınak bünyesinde yaşamını sürdüren atları, yeni doğan sıpaları ve tayları meraklı gözlerle izledi.


Daha sonra eğitim salonuna geçen 25 minik burada Sokak Hayvanları ve Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ni tanıtan film ve Barış Manço klipleri izledi. Minikler Barış Manço'nun şarkılarına hem eşlik etti hem de dans ettiler. Minikler kendileri için hazırlanan hediyelerle uğurlandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.