Hava Durumu

Hayvan hırsızlarını lastik izi yakalattı

Orhangazi ilçesinde girdikleri ahırdan iki tane büyükbaş hayvan çalan hırsızlar bıraktıkları lastik izinden yakalandı. Lastik izinden zanlılara ulaşan jandarma bir kişiyi gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2012 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2012 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayvan hırsızlarını lastik izi yakalattı
Olay, Orhangazi ilçesine bağlı Fındıklı Köyü'nde meydana geldi. Gece geç saatlerde bir ahıra giren hırsızlar duvara açtıkları küçük delikten iki büyükbaş hayvanı çıkardı. Telleri kesen zanlılar bir araca yükledikleri iki büyükbaş hayvan ile kaçtı.


Ahır sahibinin ihbarı üzerine harekete geçen Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede duvarın 60 santim büyüklüğünde delindiğini, çitlerin ise demir makası ile kesildiğini tespit etti. Hayvanların bıraktığı izleri takip eden jandarma ekipleri, hırsızların bir araca binerek uzaklaştığını tespit etti. Jandarma, lastik izinden bir şüpheli şahsı gözaltına aldı.

Yakalanan zanlının verdiği ifadeler doğrultusunda bir ahıra yapılan baskında iki büyükbaş hayvan bulundu. Ağıl sahibi ve olaya karışan başka bir şüpheli ise firar etti. Mahkemeye sevk edilen gözaltınadaki şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma firar eden iki şahsın yakalanması için çalışmalara başladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.