Hava Durumu

HDP eski milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu gözaltına alındı

Hakkındaki kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu Ankara'da gözaltına alındı. Gergerlioğlu'na hapis cezası nedeniyle 10 gün içinde teslim olması için tebligat yapılmıştı. Öte yandan Gergerlioğlu göğüs ve kalp ağrısı sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
HDP eski milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu gözaltına alındı

Hakkındaki hapis cezası gerekçesiyle vekilliği düşürülen HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, gözaltına alındı.

Gözaltına alınmadan önce konuşan Ömer Faruk Gergerlioğlu, "Polisler Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yakalama kararını getirdiler. Kapıdalar, kendilerine 'Buyrun içeri gelin, biraz hazırlanayım' dedim. Ama içeri girmediler. Ben de hazırlıklarımı yapıyorum. Az sonra gideceğiz" diye konuştu.

"BABAMI TUTUKLAMAYA GELDİLER"

Gergerlioğlu'nun kesinleşmiş yargı cezası nedeniyle teslim olması yönündeki 10 günlük süre doldu. Teslim olmayacağını söyleyen ve evinde bekleyen Gergerlioğlu'nun evine polis gitti. Gergerlioğlu'nun oğlu Salih Gergerlioğlu, twetter hesabından "Babamı tutuklamaya geldiler" şeklinde paylaşımda bulundu.

HASTANEYE KALDIRILDI

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu Ankara'da gözaltına alındıktan sonra adliyeye götürüldüğü sırada göğüs ve kalp ağrısı yaşaması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Gergerlioğlu'nun anjiyo olacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.