Hava Durumu

HDP'nin İzmir mitingi sosyal medyayı salladı

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın konuşma yapacağı, İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen mitinge yoğun bir katılım vardı. İzmir'deki kalabalık sosyal medyayda da ilgi çekti.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
HDP'nin İzmir mitingi sosyal medyayı salladı
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın konuşma yapacağı, İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlnen mitinge yoğun bir katılım olduğu gözlendi. İzmir'deki kalabalık sosyal medyayda da ilgi çekerken İzmirliler bu duruma şaşırdı.

SYRİZA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BOURNOUS KONUŞMA YAPTI

Syriza'yı desteklediğini hemen her fırsatta belli eden HDP heyeti, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'a İzmir mitingi için resmi davet gönderdi. HDP'nin bu davetini kabul eden Çipras, mitinge Syriza Genel Başkan Yardımcısı Yiannis Bournous'ı gönderdi. Mitinge Syrizia Dış İlişkiler Temsilcisi ve Merkez Komitesi Üyesi Yiannis Bournous da katılıp konuşma yaptı.



İŞTE O MESAJLARDAN BAZILARI:

Vartkes Hergel

An itibarıyla @imc_televizyonu nda canlı yayında HDP İzmir Mitingi var. Muhteşem bir katılım ve coşku var. Boşa değil iktidarın korkusu...

CAN AKBULUT

Şu an İzmir Alsancak'ta bir cafede oturuyorum.Yakınımda HDP'nin mitingi var. Arkadaşlar katılım çok fazla. Sanırım barajı geçecekler.

mehmet koçak
İzmir de deprem .amma ne depremi? HDP nin Miting depremi şimdi Demirtas konuşacak

Alper Terzioglu
@amberinzaman Ruşen Çakır hic bir ön görüsü tutmayan biri.. izmir deki miting'de CHP den tut MHP ve HDP'lisi meydanda...

10 sene önce Ahmet Kaya dinlenmeyen İzmir'de bugün HDP muhteşem miting yaptı.Bu bişey değil barajları yıkacağız seni başkan yaptırmayacağız!

Selahattin Demirtaş'ın konuşmasından satırbaşları:

"Ülkenin hiç bir emel sorununu çözemediler. Her aile başkanlık tabiri caizse, ülkemizi felakate sürüklemeye devam ettiler. 7 Haziran bu yüzden önemli.

"ASGARİ ÜCRETİ EN AZ 1800 TL YAPACAĞIZ"

Umut diktatör sevdalılarının değil, Bize dayattıkları Yeni Bir Türkiye değil. Size dayatılan köleliği kaldıracağız, taşeronu kaldıracağız, asgari ücreti en az 1800 TL yapacağız. Genç arkadaşların çoğu işsiz. Toplumun yarısı kadınlar, en çok emek harcayan, en fazla cefayı çeken kadınlar. Ben de varım demek istiyorsanız adres HDP'dir. Ve emekliler Türkiye'ui Türkiye yapamlar, asgari ücret 1800 TL olsun dediğimizde AK Parti bizi yuhalattı. Gasp edilmiş hakkınızı size vereceğiz. Bunları yapabilmemiz için barışa ulaşmamız gerekiyor. Ülkemizin hiçbir yerinde şiddet, çatışma olmamalı."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.