Hava Durumu

Hedef çeyrek final!

TOFAŞ Basketbol Takımı, 7Days EuroCup TOP 16 turu 5. haftasında bugün deplasmanda İspanya temsilcisi Unicaja Malaga ile mücadele edecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2020 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2020 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hedef çeyrek final!

Palacio De Deportes Jose Maria Martin Carpena'-da oynanacak mücadele TSİ ile 22.45'te başlaya- cak, S Sports Plus'tan canlı olarak yayınlanacak.
INB Basketbol Süper Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla yoluna devam eden TOFAŞ'ta gözler Avrupa'ya çevrildi. Mavi Yeşilliler tarihinde ilk kez mücadele ettiği 7DaysEurocup TOP16 turunda bugün çeyrek final bileti için par-keye çıkacak. Orhun Ene yönetimindeki Bursa temsilcisi organizasyonun 5. hafta karşılaşmasında Unicaja Malaga ile deplasmanda çok önemli bir maça çıkacak. TOP 16 turunda aldığı 3 galibiyetle lider konumda bulunan TOFAŞ, rakibini yenerek çeyrek finali garantilemeye çalışacak.
Maçın oynanacağı Palacio De Deportes Jose Maria Martin Carpena'da gerçekleştirdiği çalışmalarla maça hazır olan ve karşı-laşma saatini bekleyen Mavi Yeşilli basketbolcular H Grubu'nda şu ana kadar oynadığı 4 maçta yalnızca 1 kez mağlubiyet yüzü gördü. İlk kez yer aldığı son 16 turunda sergilediği başarılı performansla parmak ısırtan TOFAŞ'ın rakibi Unicaja Malaga ise 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ikinci sırada yer alıyor. İspanyollar organizasyondaki tek mağlubiyetini Bursa'da 84-82'lik skorla almıştı. Kritik karşılaşma bugün TSİ ile 22.45'te başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.