Hava Durumu

Hedefimiz İDO’ya alternatif olmak!

Büyükşehir Meclis toplantısına İDO’nun keyfi fiyat uygulaması damgasını vurdu. Başkan Altepe, ‘Hedefimiz İDO’ya alternatif olmak’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2012 21:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2012 21:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hedefimiz İDO’ya alternatif olmak!
Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin haziran ayı toplantısı tarihi belediye binasında yapıldı. Artan fiyat tarifesiyle vatandaşların tepkisini çeken İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş.’ye (İDO) alternatif olarak BURULAŞ vasıtasıyla yapılacak deniz otobüsü işletmeciliği projesi meclis toplantısında tartışıldı.

Yeni işletme için Mudanya Güzelyalı’da bir liman yapılacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Beşiktaş ya da Kabataş’a seferler yapmayı planlıyoruz. BURULAŞ çalışmalarına başladı. Gemi alanları için BURULAŞ gayretlerine hız verdi. Biz de İDO’ya alternatif olmak istiyoruz” dedi.

CHP Grup Sözcüsü Osman Ayradilli, ise “Bugün İDO’nun ne kadar sorun oluşturduğunu siz de gördünüz. Bütün meclis üyeleri bundan şikayetçi. Bu yüzden siz de alternatif oluşturuyorsunuz. Bu sıcakta İDO’nun yaptığı terbiyesizliğe izin vermeyin. İDO, izinsiz olarak Bursa’dan yolcu taşıyor. İDO’nun Güzelyalı’daki limanı yanlış yere yapıldı. Buna bir an önce çare bulunmalı” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.