Hava Durumu

"Hedefimize ulaşacağız"

Adana Demirspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Serdar Özkan, "İki formda takımın maçı var. Rakibimiz Adana Demirspor da biz de çok formdayız. Galip gelerek de hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2020 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2020 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Hedefimize ulaşacağız"

ESKİŞEHİR YENİLGİSİNİ TELAFİ ETTİK

Bursaspor'un tecrübeli ismi Serdar Özkan Yeşil Beyazlı takımın sezon sonunda kendisine koyduğu hedefe ulaşacağını söyledi. Özlüce Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Özkan, ilk olarak Adana Demirspor maçına değindi. Deneyimli krampon, "Eskişehirspor karşısında talihsiz bir mağlubiyet aldık. Osmanlıspor galibiyetiyle de o yenilgiyi telafi ettik. Bu hafta iki formda takımın maçı var. Rakibimiz Adana Demirspor da biz de çok formdayız. İnşallah taraftarlarımıza güzel bir futbol izletip bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz. Galip gelerek de hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz." diye konuştu.

ÖNEMLİ OLAN BİZİM KAZANMAMIZ

Şampiyonluk yolunda rakiplerin puan kaybının önemli olduğuna vurgu yapan tecrübeli futbolcu, ancak asıl önemli olanın kendilerinin kazanması olduğunu söyledi. Serdar Özkan, "Hatayspor'un, Erzurumspor'un puan kaybettiği zaman siz de kazanamayınca bir anlamı olmuyor. İkinci yarı üç maç kazandık. Kazanarak devam ettiğiniz, rakipler de puan kaybettiği zaman hedefinize kolayca ulaşıyorsunuz. Burada elbette rakiplerin puan kaybetmesi önemli ama asıl önemli olan bizim kaybetmeden yolumuza devam etmemiz. Biz de bu hafta rakip olarak gördüğümüz Adana Demirspor'u yenip, yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz." dedi.

"Kart prosedürünü bilmiyordum"

"Geçen hafta Eskişehirspor maçında sarı kart gördüm. Süper Lig'de daha önce gördüğüm 3 sarı kart geçiyormuş. Onu da sonradan öğrendim. Bu durumda cezalı duruma düştüm."

"Onlardan daha çok üzüldük"

"Bu hafta gerçekten güzel bir maç olacak. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. Eskişehirspor maçında gerçekten onlardan daha çok üzüldüğümüze emin olabilirler. İnşallah bu hafta da stadı doldururlarsa onlara güzel bir galibiyet hediye ederiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.