Hava Durumu

Hedeften kopma Yıldırım!

Mavi Beyazlılar TFF 3. Lig 4. Grup 21. hafta maçında bugün deplasmanda Karaköprü Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Karaköprü Faruk Çelik Stadyumu'nda oynanacak maç saat 13.00'te başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2021 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2021 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hedeften kopma Yıldırım!

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği profesyonel liglerde beklentileri aşan bir performans sergileyen Bursa Yıldırımspor, bugün kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Mavi Beyazlılar TFF 3. Lig 4. Grup 21. hafta maçında bugün deplasmanda Karaköprü Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Her iki takımın da galibiyet için sahada olacağı müsabaka Karaköprü Faruk Çelik Stadyumu'nda oynanacak maç saat 13.00'te başlayacak.

37 PUANI BULUNUYOR

Bursa temsilcisi Yıldırımspor, şu ana kadar TFF 3. Lig 4. Grup'ta çıktığı 20 maçta topladığı 37 puanla zirvenin 1 puan gerisinde ikinci basamakta yer alıyor. Mavi Beyazlılar'ın rakibi Karaköprü Belediyespor ise çıktığı maçlarda topladığı 22 puan ile kendisine orta sıralarda yer bulmuş durumda. Sait Ulvi Özdemir'in öğrencileri son 2 maçını kazandığı ligde Karaköprü Belediyespor'u da mağlup ederek iyi serisini sürdürmek istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.