Hava Durumu

Hediyemiz tur olacak

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kendi sahalarında oynayacakları için avantajlı olduklarını belirterek, “Bize gelen taraftarımıza bayram hediyesi vermek istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2013 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2013 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hediyemiz tur olacak

UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam Vojvodina ile karşı karşıya gelecek olan Bursaspor’da teknik direktör Hikmet Karaman, turu geçmek istediklerini söyledi. Atatürk Stadı’nda dün yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karaman, “İlk 90 dakikayı bitirdik. İkinci kısmına kendi sahamız ve taraftarımızın önünde başlayacağız. Amacımız taraflarımıza hem futbol hem de sonuç olarak bayram hediyesi vermek istiyoruz” dedi.

ÖYLE OLMAMIZ GEREKİYOR

Maçtan mutlu şekilde ayrılmak istediklerini dile getiren Hikmet Karaman sözlerine şöyle devam etti: “İkinci resmi maçımıza çıkıyoruz. Mücadele gücü yüksek, skoru yakalayan bir takım görmek istiyoruz. Öyle de olmamız gerekiyor. Kendi tessilerimizde yapmış olduğumuz antrenmanlarda oyuncularımız bunun sinyalini verdi. Tarafatarımızın itici gücüyle iyi bir maç çıkaracağız. Belluschi’nin durumu maç saatinde belli olacak. Ozan İpek yok. Basser’in cezası bitti. Fazla bir eksiğimiz görünmüyor” dedi.

Maç heyecanı AS TV’de yaşanacak

Bursaspor'un Vojvodina ile yapacağı maçın tüm detayları AS TV farkıyla ekranlara gelecek. Erdinç Sülün Atatürk Stadı'ndan gün boyu yapacağı canlı yayınlarda karşılaşmayla ilgili ayrıntıları futbolseverlere aktaracak. (Barış YALIM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.