Hava Durumu

Heidi Klum ve eşi karantinada!

Birkaç gün önce öksürdüğünü, nefes darlığı çektiğini söyleyen Heidi Klum, dün eşi Tom Kaulitz ile birlikte corona virüs testi yaptırdı. Çift, ayrı ayrı karantina altında test sonuçlarını bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2020 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2020 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Heidi Klum ve eşi karantinada!

Ünlü model Heidi Klum, birkaç gün önce, son günlerde kendini iyi hissetmediğini, boğazının ağrıdığını, öksürdüğünü ve nefes darlığı çektiğini anlattığı bir video çekmiş, kimseyi riske sokmamak için de kendini eve kapattığını söylemişti. Klum, dün corona virüs testi yaptı.

Geçen yıl evlendiği 30 yaşındaki Tom Kaulitz'in de turne dönüşü hastalanması sonucu birlikte test yaptırmaya giden Klum, iki ayrı odada karantinaya alındı. Eşiyle camın iki tarafından birbirlerini öptüklerini gösteren videoyu paylaşan Klum "Bütün hafta boyunca hastaydım ve ne yazık ki birkaç gün önce turneden dönen eşim de kendini hasta hissediyordu. Güvenlik tedbiri olarak corona virüs testlerimizin sonucunu alana kadar ayrı kalıyoruz. Virüsleri yaymak ve hem birbirimizi hem de başkalarını hasta etmek istemiyoruz. Doğru şeyleri yapmak ve bulaştırmamak ona sarılmak ve onu öpmek istememden daha önemli" dedi.

Klum ayrıca, "Bunlar tuhaf zamanlar... Ama şu anda neyin önemli olduğunu unutmayın. Sevdiğiniz insanları korumalısınız. Dünyanın her yerinde insanların sosyal mesafeyi korumasına ihtiyacımız var. Bu hepimizi etkiliyor ve bizim sevdiklerimizi, komşularımızı ve toplumumuzu korumamıza bağlı. Lütfen yetkilileri dinleyin ve mümkünse evde kalın, kendinizi fiziksel olarak diğer insanlardan uzak tutun. Özellikle de iyi hissetmiyorsanız..." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.