Hava Durumu

Helal olsun size

Bursagücü Ampute Futbol Kulübü ile Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği dün Dünya Engelliler Günü etkinliği kapsamında gösteri maçı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2018 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2018 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Helal olsun size

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında dün Ampute Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Bursagücü Ampute Futbol Kulübü ile Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği gösteri maçı yaptı. Hüdavendigar Kent Parkı Mihraplı Spor Tesisleri'ndeki maçta başlama vuruşunu Bursagücü Ampute Futbol Takımı'nın Başkanı Faruk Kuzu ile Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Suphi Evke yaptı. Mücadelede Bursasporlu şöhretlerin takımında Erkan Özen, Cemil Alabaş, Mustafa Çiçek, Ahmet Kılıç, Ahmet Yurtseven, Ercan Bayraktar görev aldı.

ŞÖHRETLERE TEŞEKKÜR

Oldukça renkli görüntülerin ortaya çıktığı ve skorun tutulmadığı maçın ilk yarısında Bursagücü Ampute Futbol Kulübü ile Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği karşı karşıya gelirken, ikinci yarıda ise 2 takım da karma oyunculardan oluştu. Karşılaşma sonrası konuşan Bursagücü Ampute Futbol Kulübü Başkanı Faruk Kuzu, "Yaklaşık 5 yıldır bu organizasyonu yapıyoruz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Bursasporlu şöhretlerimize çok teşekkür ederim" dedi. Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Suphi Evke ise böyle bir organizasyonda yer almaktan gurur duyduklarını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.