Hava Durumu

Hemşireye saldıran hasta yakını hakkında hapis istemi!

İstanbul'da hastaya müdahale etmeye çalışırken yakınlarının saldırısına uğrayan hemşire Ayşegül Ü. kendisine yapılanları affetmedi. Hemşirenin şikayeti sonrasında hastanın damadı olduğu ortaya çıkan saldırgan hakkında 2 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2021 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2021 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hemşireye saldıran hasta yakını hakkında hapis istemi!

İstanbul Eyüpsultan Devlet Hastanesi'nde hemşire olan Ayşegül Ü. bir hastanın ateşi yükselince müdahale etmek için odasına gitti. Hastaya iğne yapan Ayşegül Ü.'ye hasta yakını olan Samet K. ne yaptığını sordu. Hastaya verdiği ilacın adını söyleyen Ayşegül hemşire hastanın durumumun kötü olduğunu anlayınca doktoru çağırmak için odadan ayrıldı. Hemşirenin odadan çıkmasına sinirlenen Samet K. arkasından, "Sizin de başınıza gelir inşallah görürsünüz" diye bağırdı.

"GÖRECEKSİN GÜNÜNÜ"

Doktor ile birlikte yeniden odaya gelen Ayşegül Ü. bu kez hastaya rahat müdahale edebilmek için yakınların odadan çıkmasını istedi. Ancak hasta yakınları, "Sus, sen kim oluyorsun. Göreceksin sen gününü" diyerek Ayşegül Ü.'nün üstüne yürüdü. Hemen beyaz kod veren Ayşegül hemşire, gelen güvenlik görevlilerini sayesinde dışarı çıkabildi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Olayın ardından hastanın damadı olduğu öğrenilen Samet K. hakkında şikayetçi olan Ayşegül Ü., "Hastaya yatış yaptığımız günden beri hasta yakınları sürekli problem çıkarmakta ve diğer meslektaşlarımın da görev yapmasını engellemektedir" dedi. Şikayetin ardından şüpheli sıfatıyla ifadesi alınan Samet K. hemşirenin kendilerine kötü davrandığını, hasta ziyaretine keyfi şekilde izin vermediğini söyleyerek suçlamaları reddetti.

2 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonrası hasta yakını Samet K. hakkında, "tehdit" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Samet K. önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.