Hava Durumu

Hemsworth'ün kasları sosyal medyada gündem oldu

Marvel'ın merakla beklenen 'Thor: Love and Thunder' filminin yönetmeni Taika Waititi ve filmin başrolü Chris Hemsworth'ün birlikte göründüğü fotoğraf sosyal medyada çok konuşuldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2021 21:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2021 21:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hemsworth'ün kasları sosyal medyada gündem oldu

Independent Türkçe'nin Comicbook'tan aktardığı habere göre, Taika Waititi beş gün önce Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla filmin çekimlerinin tamamlandığını doğruladı, ancak bu haberden ziyade Chris Hemsworth'ün kasları konuşuldu.

Waititi, Söz konusu paylaşımda Waititi şu ifadeleri kullandı:

"Bazen dünyaya ilham vermek ve sinematik manzarayı sonsuza dek değiştirmek için iki kişi bir araya gelir. Ve bir de ben ve Chris Hemsworth var ki mutlak neşe getirecek filmler yapmaktan başka hiçbir şeyi umursamayacak kadar havalıyız. Tamam, havalı görünmediğimi biliyorum."

Her ne kadar Waititi son sözleriyle Hemsworth'ün daha "havalı" olduğuna işaret etse de, Marvel hayranları görünüşe göre her ikisinin de fazlasıyla dikkat çekici olduğunu düşünüyor.

Ancak Hemsworth'ün kaslarının daha önce hiç olmadığı kadar büyük olması hayranlar arasında epey yankı uyandırdı.

Amerikalı profesyonel güreşçi Hulk Hogan ise Hemsworth'ün 1993'te hayatını kaybadan Fransız güreşçi Dev Andre (Andre the Giant) olarak bilinen Andre Rene Roussimoff'u alt etmeye hazır olduğunu belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.