Hava Durumu

Henry Onyekuru ve ailesi İstanbul'a geldi!

Transferde adı başta Galatasaray olmak üzere Türk kulüpleri ile anılan Henry Onyekuru, ailesi ile birlikte İstanbul'a geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2021 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2021 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Henry Onyekuru ve ailesi İstanbul'a geldi!

Transferde adı Türk kulüpleriyle ile anılan Monaco'nun Nijeryalı futbolcusu Henry Onyekuru ve ailesi bu sabah İstanbul'a geldi.

Yıldız futbolcu İstanbul Havalimanı'ndan aktarmalı olarak Fransa'nın Nice şehrine uçarken, ailesi İstanbul'da kaldı. Beraberlerinde 10 bavul ile ailesini İstanbul'da bırakan Nijeryalı kanat oyuncusunun kulübü ile işlemleri halledip İstanbul'a geleceği belirtildi.

NIKO KOVAC AÇIKLAMIŞTI

Monaco Teknik Direktörü Niko Kovac'ın adı transferde Türk kulüpleriyle anılan Henry Onyekuru ile ilgili olarak 'Ayrılmak istiyor' şeklindeki açıklamasından sonra yıldız futbolcuyla ilgili bu flaş gelişmenin yaşanması heyecan yarattı.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle bu sabah saatlerinde Nijerya'nın başkenti Lagos'tan İstanbul'a gelen Henry Onyekuru daha sonra aktarmalı olarak Fransa'nın Nice şehrine uçtu. İstanbul'da kalan yıldız futbolcun ailesinin 3 üyesi ve beraberlerinde 10 bagajının bulunması dikkat çekti.

Fransız ekibinin teknik direktörü Niko Kovac, Nijerya'dan dönecek olan Onyekuru hakkında 'Ayrılmak istiyor' derken yıldız futbolcuyu kendilerinin de takımda düşünmediğini belirtmişti.

''KADRODA DÜŞÜNMÜYORUZ''

Kovac, yaptığı açıklamada Henry Onyekuru hakkında ''Futbol, 25-26 kişilik kadrolarla kolektif şekilde oynanan bir oyundur. Eğer birisi senden daha iyiyse, daha iyidir ve o oynar. Teknik direktör için durum son derece kolaydır. Onyekuru, kulübün kendisini düşünmediğini biliyor. Yeni bir kulüp bulma konusunda serbestler. Sportif Direktörümüz Paul, transfer durumuyla ilgileniyor. Onyekuru için en iyi seçenek ona ve menajerlerine kalmış durumda.'' sözlerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.