Hava Durumu

''Hepsini vuracaktım!''

Bilecik'te, geçen yıl Onur Acar (30) ile evlenen Cemile Nur Acar (23), temmuz ayında şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak için dava açtı.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2020 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2020 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Hepsini vuracaktım!''

Bu süreçte aralarında yaşanan kavgalar nedeniyle Onur Acar ve eşi Cemile Nur Acar mahkemelik oldu. Dün aralarındaki kavga nedeniyle açılan ceza davasına katılan Onur Acar, adliye çıkışında eşi Cemile Nur Acar ve babası Abdullah Duman'a (48) yakındaki aracından aldığı pompalı tüfekle ateş açtı. 14 kez ateş eden Onur Acar, eşi ve kayınpederini ağır yaralayıp kaçtı. Baba ve kızı, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Abdullah Duman, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kızı Cemile Nur Acar'ın da hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

'HEPSİNİ VURACAKTIM´

Olayın ardından kaçan Onur Acar ise kısa sürede polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Onur Acar'ın eşi ve kayınpederinin yanı sıra avukatları olan İlyas Geçgelen'i de öldürmeyi planladığı ortaya çıktı. İddiaya göre Onur Acar ceza davasının ardından adliye çıkışında avukat İlyas Geçgelen´i aradığı ve 'anlaşmalı boşanma´ konusunda görüşmek için bürolarında buluşmak istediğini söyledi. Avukat İlyas Geçgelen'in rahatsız olduğunu ve bürosunda buluşamayacaklarını söylemesi üzerine Onur Acar, adliye yakınındaki parkta eşi Cemile Nur Acar ve kayınpederi Abdullah Duman´ı aracından aldığı pompalı tüfekle ateş açarak vurdu. Onur Acar'ın ilk ifadesinde "Avukatla bürosunda buluşup hepsini orada vuracaktım" dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.