Hava Durumu

Her çiçeğe aynı miktarda su verilmez

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların tatil olmasının ardından 2013-2014 eğitim öğretim yılıyla ilgili çalışmalara ara vermeden başladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2013 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2013 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Her çiçeğe aynı miktarda su verilmez

Önümüzdeki yılın yol haritasının belirlenmesiyle ilgili yapılan çalışmalar kapsamında Osmangazi ve İznik ilçelerinde bulunan Anadolu Lisesi müdürleri bir araya geldi.

Atatürk Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen ve İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ın başkanlığını yaptığı toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici ve Şube Müdürü Muhammet Asil de katıldı. Yöneticilerden okullarını işbirliği ile demokratik bir ortamda yönetmelerini isteyen Atilla Gülsar, “Hiçbir şey zorlamayla olmaz. Yöneticilerimizin okullarını demokratik bir ortamda ve öğretmenleriyle işbirliğinde yönetmesinin başarıyı getireceğine inanıyorum. Akıl bankaları oluşturmalı ve okullarımızı hep birlikte yönetmeliyiz” dedi.

Eğitimcilerin ön yargılardan arınması ve öğrencilere güvenmesi gerektiğini belirten Atilla Gülsar, “Bugünkü çocuklar gelecekte ülkeye yön verecek. Kendine güvenen, problemleri çözebilen ve geleceğe güvenle bakan iyi bir nesil yetiştirmeliyiz. Her çocuğumuzun başarılı olacağına inanıyorum. Onlara uygun demokratik ortamlar oluşturduğumuzda, gerekli imkânları sunduğumuzda başarılı olmamaları gibi bir durum söz konusu olamaz. Yeter ki her öğrenciye göre uygun yöntem ve tekniklerin kullanalım. Örneğin her çiçeğe aynı miktarda su verilmez. Kimisi az suyla yetinirken kimi çiçek çok su ister” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.