Hava Durumu

Her şey bir anda oldu! Küçük kız çığlıklar içinde...

Yaz tatilinin başlamasıyla plajlara akın eden milyonlarca insan yaşayabilecekleri tehlikelerden de habersiz. İngiltere'de yaşanan olayda 2 yaşındaki küçük kız kuma bastığında acı içinde çığlık atmaya başladı. Sebebi ise pes dedirtti.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2021 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2021 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Her şey bir anda oldu! Küçük kız çığlıklar içinde...

The Scottish Sun'da yer alan haberde göre olay İngiltere'nin Thorpe Körfezinde yaşandı. 2 yaşındaki Sadie, kumsalda oyun oynarken ayağında bir acı hissetti. Bu can haliyle çığlık atan küçük kızın ayakları plajda bırakılan kor bir barbekü mangalı sebebiyle yandı. Yanmanın etkisiyle kabarcıklar ulaşan küçük kızın ayakları, doktorların acil müdahalesiyle kısa sürede iyileşecek. Kuma gömülü şekilde bırakılan ve dışarıdan da görülmeyen bu mangal, küçük kızın ayaklarının yanmasına neden oldu.

BAŞKA BİR VAKA DA MUTFAKTA YAŞANDI

Küçük Sadie, Essex'teki Thorpe'de bulunan plajda oynarken sıcak kumun üzerine çıplak ayakla bastıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Yanıkların biraz olsun iyileşmeye başlamasıyla yürüyebilen küçük çocuk, olay sırasında yaşadığı acıyı çığlıklarla gösterdi. Öte yandan hafta sonu gerçekleşen başka bir olayda ise 22 aylık bir başka bebek, mutfak fayanslarının aşırı ısınması sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Mutfak fayanslarında gerçekleşen bu ikinci olayda ise anne Facebook hesabı üzerinden bir uyarı mesajı yayımladı. Bebeğinin ayağının fotoğrafını çeken anne, küçük bebeklerin ayaklarını yanıklara karşı korunması konusunda daha dikkatli davranılması gerektiğini aktardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.