Hava Durumu

Her yerde aranıyor! Saatlerdir haber yok

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, saatlerdir kayıp olan tekne her yerde aranıyor. Tekneyi bulmak için uçabilen bir helikopter ve 2 bot harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2018 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2018 22:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Her yerde aranıyor! Saatlerdir haber yok

Alınan bilgiye göre, Fethiye Limanı'ndan denize açılan İsmail Murat Edirnecik ve Atilla Dündar, "Aquabellatrix" isimli teknelerinin öğle saatlerinde su aldıkları yönünde yardım istedi. Daha sonra tekneyle irtibat kesildi. 112 Acil Çağrı Merkezine ulaşan çağrının ardından bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığından gece uçabilen 1 helikopter ile 2 sahil güvenlik botu sevk edildi.

Tekneyi arama çalışmaları devam ediyor.

Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fethiye ilçesinden denize açılan ve yardım çağrısı alınan bir tekneyi arama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Teknenin batıp batmadığının henüz belli olmadığını ifade eden Erdoğan, "Bir teknenin denize açıldığı ve yardım çağrısı var. Batıp batmadığı yönünde bir emare bulunamadı. Teknede iki kişi olduğu söyleniyor ancak bu bilgileri teyit etmeye çalışıyoruz. Şu ana kadar tekneye ulaşılmış değil. Arama çalışmaları devam ediyor." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.