Hava Durumu

Herkes Fenerbahçe'yi bekliyordu ama...

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Beşiktaş'ta düşünülmeyen Caner Erkin'i gündemine aldı. Sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda eski oyuncusuna teklif götürdü.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2020 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2020 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Herkes Fenerbahçe'yi bekliyordu ama...

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'ın yıldızına gözünü dikti. Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda harekete geçilen yıldız isim için, yapılan teklif de ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekibin, ekonomik olarak küçülmeye giden Beşiktaş ile sözleşme yenilemeye yanaşmayan Caner Erkin'e, iki yıllık sözleşme teklif ettiği iddia edildi.

SARACCHİ'YE ALTERNATİF OLACAK

Savunma hattını şekillendirmek isteyen Galatasaray, Marcelo Sarachhi'nin yanına bir takviye istiyor. Sarı-kırmızılılar, Caner Erkin'in Uruguaylı sol beke alternatif olmasını planlıyor.

TERİM'İN RAPORUNA GÖRE AKSİYON

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'dan flaş bir hamle geldi. Japon futbolcu Yuto Nagatomo'nun yerine sol bek arayışlarında olan sarı-kırmızılılar bir süredir arayışlarını sürdürüyordu.

Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre hamlelerini yapan sarı-kırmızılılar eski yıldızını gündemine aldı.

CANER'İN KARARI BEKLENİYOR

Sezon sonu Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin'in kariyeri hakkında alacağı karar bekleniyor. 31 yaşındaki oyuncu, 2009/10 sezonunda CSKA Moskova'dan kiralık olarak Galatasaray'da ter dökmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.