Hava Durumu

Hibrit çalışmayı kalıcı yapıyor

Vodafone, Mart 2020'den bu yana uygulamakta olduğu uzaktan çalışma düzenini aşı ve normalleşme takvimine bağlı olarak Eylül 2021 itibarıyla hibrit çalışmaya dönüştürecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2021 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hibrit çalışmayı kalıcı yapıyor

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Eylül 2020'de müşteri hizmetleri ekibini tamamen evden çalışmaya geçirerek Türkiye'nin her yerinde istihdam olanakları yaratmanın önünü açan Vodafone, geriye kalan tüm çalışanları için salgın sonrasında hibrit çalışmayı kalıcı hale getirmeye hazırlanıyor.

Vodafone, çalışanlarına hem uzaktan hem de ofis alanlarında çalışmanın avantajlarını deneyimleme imkanı sunacak. Vodafone'un uygulayacağı hibrit çalışma modelinde, toplam çalışma zamanının ortalama yüzde 40'ı ofisten, yüzde 60'ı ise uzaktan olacak şekilde düzenlenecek. Yeni dönemde, Vodafone'un Maslak, Teknokent ve bölge ofisleri, çalışanların iş birliği, inovasyon, sosyalleşme amacıyla bir araya gelecekleri buluşma noktaları olacak.

Vodafone çalışanları ayrıca, ilerleyen dönemde İstanbul'un çeşitli lokasyonlarında bulunacak paylaşımlı ofisleri de kullanabilecek. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Bayram, "Pandemi, 'ofiste olmak başarı göstergesidir, çalışanların verimliliğini görerek sağlayabilirim' anlayışını ortadan kaldırdı. Yeni dönemde zamandan ve mekandan bağımsız, çıktı ve iş odaklı çalışma yaygınlaşacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.