Hava Durumu

Hideo Kojima yeni bir korku oyunu yapacak

Death Stranding ile büyük sükse yapan Hideo Kojima yeni oyunu hakkında ilk detayları paylaştı. İşte konu ile ilgili ayrıntılar.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2020 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2020 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hideo Kojima yeni bir korku oyunu yapacak

Kısa süre önce PC için satışa sunulan Death Stranding'in yapımcısı olan Kojima yeni oyunu üzerine ilk defa konuştu. Hatırlanacağı üzere Kojima daha önce PT isimli bir yapım üzerinde çalışıyordu. Oyun için yayınlanan demo bile büyük ses getirmişti. Lakin Kojima imzası taşıyan bu oyun hiç yayınlanmadı.

PT sonrasında tüm enerjisini Death Stranding üzerine yoğunlaştıran Kojima kimilerine göre bir baş yapıt, kimilerine göreyse sadece basit bir kargo simülasyonu geliştirmişti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Comic-Con Home etkinliğinde konuşan korku manga sanatçısı Junji Ito, Kojima'nın bir sonraki oyununda beraber çalışacaklarını açıkladı. Ito'nun söylediğine göre Kojima yakın zamanda yeni oyunu için kendisiyle bir araya gelmek istediğini belirtmiş.

Kojima'da bir süre önce verdiği röportajda oyuncuları oynarken altlarına edecek bir oyun geliştirmek istediğini ifade etmişti. Hideo Kojima, PT'yi yaparken Tayland yapımı The Eye'ı izlediğini, yeni oyunu içinse tüm korku filmlerini baştan sona tarayacağını söylemişti.

Görünen o ki Kojima Death Stranding'in devam oyunu öncesinde, sil baştan yeni bir korku oyunu geliştirmek istiyor. PT'ye olan talebi göz önüne alacak olursak, Kojima'nın yapacağı yeni oyuna da ilginin hayli fazla olacağını söyleyebiliriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.