Hava Durumu

Hira bebeğin ölümünde korkunç şüphe! 12. kattan düşmüştü

Mersin'de 12. kattan düşerek can veren Hira bebeği aşağı atan 22 yaşındaki Türkan İ.'nin 9 yıl önce de Töre Yıldız adlı çocuğun düştüğü evde bulunduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2017 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2017 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hira bebeğin ölümünde korkunç şüphe! 12. kattan düşmüştü

Mersin'de 3.5 yaşındaki Hira Dağ'ın Mezitli İlçesi'nde dedesinin 12. kattaki evinin balkonundan düşerek ölümüyle ilgili soruşturma tamamlandı. Hira'yı 12. kattaki evin balkonundan attığı öne sürülen 22 yaşındaki Türkan İ. hakkında "çocuğu kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, Mersin 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

9 YIL ÖNCE BİR BAŞKA ÇOCUĞUN DÜŞTÜĞÜ EVDE DE O VARMIŞ

Gazete Habertürk'ten Beycan Üçkardeş'in haberine göre Türkan İ., 13 Temmuz'da hâkim karşısına çıkacak.

Olayın 155'e gelen ihbar telefonu ile ortaya çıktığı belirtilen iddianamede, ihbarcının, Hira'yı akrabası Türkan İ.'nin attığını söylediği, ayrıca "9 yıl önce de Töre Yıldız adlı çocuk düşmüştü, Türkan İ. yine o evdeydi" dediği ifade edildi.

"TÖRE'NİN ÖLÜMÜ KAZAYDI, KABUL ETMİYORUM"

Mersin'de 6. kattan düşerek hayatını kaybeden 3.5 yaşındaki Töre Yıldız'ın ölümüyle ilgili de inceleme başlatıldı. Türkan İ.'nin "Töre'nin ölümü kazaydı. Orada bulunmam tesadüftü. Bu olayı kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

"SUÇUNU İTİRAF ETTİ"

Geçtiğimiz günlerde olayla ilgili konuşan baba Emrah Dağ, "Eşim ilk andan itibaren ondan şüphelenmişti. Sonunda o cani katili adalete teslim ettik. Bu olayın peşini bırakmayacağız." dedi. Türkan İlhan'ın hep kendileriyle birlikte olduğunu belirten Emrah Dağ, şunları söylemişti:

"Hastanede kızımı kaybettikten sonra eve geldik o sırada da Türkan İlhan bizimle kaldı. Bizi teselli etmeye çalıştı. Suçu hep bana attı, sıyrılmaya çalıştı. O kadar rahat ki kızımı cenazesi yıkanırken bile kontrol ediyor. Taziyesinde kızım için yaptırdığımız yemeklerden yiyor. Eşimin yanına gelip destek oluyor. Bu davranışlarından zaten anladık. Sağ olsun polisler, Cumhuriyet Savcısı da olayı ortaya çıkarmak için elinden geleni yaptı. Türkan İlhan sonunda suçunu itiraf etti. Benim kızımı hava almak için pencereye çıkarttığını, bir anda elinin titrediğini kızımı bu şekilde düşürdüğünü söyledi. Sağ olsun savcımız olayın peşini bırakmadı. Yaptığı keşiflerle olayın kasti olduğunu ortaya çıkardı. Olayı daha etraflı olarak araştırılmasını, kızımın kanının yerde kalmamasını istiyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.