Hava Durumu

Hırsız zorla girdiği evde 'yorgan altında' saklanırken yakalandı

Mersin'de yolda yürüyen kadının boynundaki kolye, karşı yönden gelen bir şahıs tarafından kapkaç yöntemiyle çalındı. Talihsiz kadın korku dolu anlar yaşarken, kapkaççı ise bir apartmana girdi. Ekipler şahsı zorla girdiği evdeki yatak odasında yorgan altında saklanırken yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hırsız zorla girdiği evde 'yorgan altında' saklanırken yakalandı

Merkez Akdeniz ilçesi Kuvayi Milli Caddesi üzerinde yürüyen B.Ç. isimli kadının boynundaki altın kolyeler, karşı yönden gelen bir şahıs tarafından kapkaç yöntemiyle çalındı. Olayın ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yandol Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi takip sonucunda bir apartmana girdiğini tespit etti.

YORGAN ALTINDA BULDULAR

Yapılan araştırmalar sonucunda şahsın müşteki N.K.'nin ikametine zorla girdiği tespit edildi. Bunun üzerine evde arama yapan ekipler, şüpheliyi yatak odasında, yorganın altında saklanırken yakaladı. Çalınan kolyeler ise binanın içerisindeki posta kutusunda bulunarak sahibine teslim edildi.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli M.C.İ., çıkarıldığı mahkemece kapkaç ve konut dokunulmazlığı ihlalinden tutuklandı. Emniyet çıkışı görüntülenmemek için kapüşonunu takıp, yüzünü eğen şüpheli, gazetecilerin sorularını da yanıtsız bıraktı.

KAPKAÇ ANI KAMERADA

Öte yandan şüphelinin, kadının boynundan kolyeleri alıp, kaçması ve vatandaşların kovalaması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre yolda yürüyen kadının karşısından gelen şüpheli, bir anda altın kolyeleri alarak kaçıyor. Kadın neye uğradığını şaşırırken, çevredeki vatandaşlar kaçan şüpheliyi kovalıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.