Hava Durumu

Hırsızların bu rahatlığı pes dedirtti!

Bursa’da giyim mağazası sahibi Sami Ç. önceki gün işyerinin kapısını içeriden kilitleyip, uyumak için arka bölümdeki odaya geçti.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hırsızların bu rahatlığı pes dedirtti!
Bu sırada mağazanın önünden geçen 25 yaşlarındaki bir kişi elindeki tornavida ile açmak için kapıyı zorlarken arkadaşı da gözcülük yapmaya başladı. Gürültüyü duyunca odadan çıkan Sami Ç.'yi gören hırsız, bir anda şoke oldu ve kaçtı. Polis, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen hırsızlık girişimi sonrası, şüphelinin kimliğini araştırıyor.



Merkez Osmangazi İlçesi Çırpan Mahallesi’nde giyim mağazası bulunan Sami Ç., kapısını içerden kilitlediği işyerinin arka bölmesine geçerek uyudu. İşyerine gelen iki kişiden biri dışarıda gözcülük yaparken, diğeri ise çantasından çıkardığı tornavidayla açmak için kapıyı zorlamaya başladı.



Gürültüyü duyunca odadan mağazanın içersine giren işyeri sahibini karşısında gören hırsız şaşkınlık içinde kendisine gözcülük yapan kişi ile birlikte kaçtı. 

Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen hırsızlık girişimi ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kamera görüntülerini izleyen polis 25 yaşlarındaki iki şüphelinin kimliğini araştırıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.