Hava Durumu

Hırsızlık zanlısından akıllara zarar itiraf

Adana’da hırsızlık suçundan 100’den fazla kaydı bulunan, son olarak 16 evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan zanlı, çaldıklarını ne yaptığını soran basın mensuplarına, "Kadınlarla yiyorum" dedi

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hırsızlık zanlısından akıllara zarar itiraf

Adana’da hırsızlık suçundan 100’den fazla kaydı bulunan, son olarak 16 evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan zanlı, çaldıklarını ne yaptığını soran basın mensuplarına, "Kadınlarla yiyorum" dedi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde art arda farklı mahallelerde 16 evden hırsızlık şikayeti üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.
Mahallelerde devriyelerini sıklaştıran polis, yaptığı araştırmada hırsızlık olayını bu suçlardan 100’den fazla kaydı olan Yusuf K.’nin (23) yaptığını belirledi. Evlere tırmanarak açık olan kapı ve pencereden girerek altın, para ve değerli eşya çalan Yusuf K. evinde şafak vakti yapılan operasyonla yakalandı.

Zanlı emniyete getirilerek sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Kedisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına "Sizi seviyorum" diyerek gülücükler saçan zanlı, basın mensuplarının daha iyi görüntü alması için de, "Oradan iyi çekemiyorsun ağabey gel bu tarafa gel" dedi.

Zanlı, kendisine hırsızlıktan dolayı ceza geldiğini, firara düştüğünü, bu nedenle hırsızlık yaptığını söyledi. Bir basın mensubunun "Çaldığın paraları ne yapıyorsun?" sorusuna ise zanlı, "Kadınlarla yiyorum" cevabını verdi.
Hırsızlık yapmaya tövbe ettiğini belirten Yusuf K., Hırsızlık Büro Amirliği’ndeki polislerin de kendine yaşam koçu gönderme sözü verdiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.