Hava Durumu

HÖH Partisi Heyeti'nden Bursa'da Başkan Aydın'a ziyaret

Bulgaristan Halk ve Özgürlükler Partisi (HÖH) Burgas bölge milletvekili Eşeref Eşeref , Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman ve beraberindeki heyet ile birlikte Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2021 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2021 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
HÖH Partisi Heyeti'nden Bursa'da Başkan Aydın'a ziyaret

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, " Bulgaristan Halk ve Özgürlükler Partisi Milletvekili EşerefEşeref ile Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman ile birlikte gelen heyeti Belediyemizde ağırladık. 11 Temmuz'da yapılacak olan Bulgaristan genel seçimler öncesi İlçemizde bulunan çifte vatandaşlarımızın oy kullanmaları son derece önemlidir. İlçemizde ve Ülkemizde çifte vatandaş olan ve oy kullanmaya yetkisi bulunan tüm soydaşlarımızın bu seçimlerde mutlaka sandıklara giderek oylarını kullanmalarını gerekir. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, Bulgaristan da yapılacak genel seçimlerde başarılar diliyorum" dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın'ı ziyareti sırasında, Bulgaristan HÖH Partisi milletvekili EşerefEşeref, Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman, Belediye Başkan Yardımcıları Miyrem Derviş ve Ferhan İsmail, Muhtarlar, Mehmet Mustafa ve Mustafa Bekir ile Gençlik Kolları Başkanı Hasan Abdurrahim ve Orhangazi Balgöç şube Başkanı Hüseyin Ali Yetim hazır bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.