Hava Durumu

Honor Başkanı, Huawei Mobil Servisleri için konuştu

Honor, son yaptığı açıklamayla birlikte 24 Şubat'ta sanal bir lansman gerçekleştireceğini duyurmuştu. Honor View30/V30 ile birlikte etkinlikte Honor 9X Pro modeli de tanıtılacak. Modeller EMUI 10 ve Huawei Mobile Servisleri ile karşımıza çıkacak. Son olarak, Honor Başkanı George Zhao bu konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2020 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2020 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Honor Başkanı, Huawei Mobil Servisleri için konuştu

Honor Başkanı: Huawei Mobil Servisleri '1 numara' olacak

Honor Başkanı George Zhao geçen günlerde Çinli bir medya kuruluşuna bir röportaj verdi. Zhao'nun açıklamalarında Huawei Mobil Servisleri ile ilgili iddialı açıklamaları dikkat çekti. Zhao'nun iddialarına göre HMS, küresel pazarda tüketicilerin favori ekosistemi olacak. Bu popülerlik 1 yıl ya da daha kısa sürede gerçekleşecek.

ABD'nin ticari kara listesine girmesinin ardından kendi mobil servislerini oluşturmak için harekete geçen Huawei, Huawei Mobil Servisleri'ni ilk kez Mate 30 ailesiyle karşımıza çıkardı.

Google Mobil Servisleri'nin kullanılmaması Huawei modellerinde Huawei AppGallery, Huawei Assistant ve Huawei Tarayıcı, Huawei Cloud, Huawei Cüzdan ve Huawei Video, Huawei Müzik ve Huawei Reader gibi uygulamaların kullanıcılara sunulacağı anlamına geliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.