Hava Durumu

Horoz yumurtladı!

Muş'un Yeşilyurt Mahallesi'nde bir kişi, beslediği horozun yumurtladığını iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2012 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2012 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Horoz yumurtladı!
Muş'un Yeşilyurt Mahallesi'nde bir kişi, beslediği horozun yumurtladığını iddia etti.

İddialara göre, horozunun çıkardığı garip sesler üzerine kümese giden Nizamettin Tuncer, ilginç bir manzarayla karşılaştı. "Hakkı" isimli horozunu yerinden kaldıran Tuncer, altında yumurta görünce şaşkınlık yaşadı. Tuncer, olayı  arkadaşlarıyla paylaştı.

Haberi duyup mahalleye gelen veteriner Ali Tuncer de horozu inceledi. Daha sonra yumurtayı inceleyen Ali Tuncer, hayvanda fizyolojik bozukluk olduğunu belirterek, "Böyle bir olayın olmaması gerekir. Aynı anda hem erkeklik organlarına hem de dişilik organlarına sahiptir diye düşünebiliriz" dedi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kanatlı Hayvan Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Timur Gürhan ile de görüşen Ali Tuncer, Dr. Gürhan'ın bu durumun anormal bir olgu olduğunu, imkan varsa hayvanın incelenmesini istediğini sözlerine ekledi.

Horozun 3 yaşında olduğunu ifade eden Nizamettin Tuncer ise, şaşkınlık içerisinde olduğunu belirterek, "Eşim horozun kümeste ses çıkardığını söyledi. Ben de kümese girdim ve horozu yerinden kaldırdım. Yumurtayla karşılaşınca şok geçirdim. Çünkü kümeste tavuk yoktu ve yumurta halen sıcaktı. Konuyu önce arkadaşlarımla paylaştım sonra akrabam olan veterineri çağırdım. Böyle bir manzarayla ilk defa karşılaştım" diye konuştu.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.