Hava Durumu

Hurmacı: İç sahada yenilmemeliyiz

Bursaspor'un kadrosundaki en önemli isimlerden biri olan Özer Hurmacı, başarılı olabilmenin sırrını açıkladı...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2019 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2019 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hurmacı: İç sahada yenilmemeliyiz

HABER | Tolga ÖZTAŞ

33 yaşındaki deneyimli futbolcu, "Bu sezon bir kez berabere kaldık, diğerlerini kazandık ama Bursaspor iç sahada maç kaybetmemeli. Böyle bir kültür olmalı. Bizden sonra gelecekler de burada bunu yaşatmalı" dedi.

Keçiörengücü'nü yenerek zirve-ye 1 adım daha yaklaşan Bursaspor'da 2. kaptan Özer Hurmacı, son 2 haftada alınan beraberliklerin ardından ligde galip gelmelerinin önemli olduğunu söyledi. İç sahadaki bütün maçları kazanmak zorunda olduklarını söyleyen Hurmacı, "Bazen zor olacak. Keçiörenspor'u iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Onlar iyi bir takım.Devre arasına kadar bütün maçlarımıza final havasında çıkıp hepsini kazanmamız gerekiyor. İyi bir takımız, arkadaşlık da üst seviyede" diye konuştu.

Takımın 5 haftadır yenilgi görmemesine ilişkin de değerlendirme yapan tecrübeli oyuncu, "Büyük takımlar uzun süreli mağlubiyetler görmeden de ligi geçirebilir. Özellikle de iç sahada. Öncelikle bunu oturtmalıyız. İlerleyen yıllarda biz burada olsak da olmasak da bir kültür oluşmalı gençler için. Bursaspor iç sahada maç kaybetmemeli. İnşallah sezon sonuna kadar böyle devam eder. Taraftarımız da bizi desteklediği sürece önümüzde hiçbir engel yoktur" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.