Hava Durumu

Husumetlisini sokak ortasında tabancayla öldürdü!

Edirne'nin Keşan ilçesinde Y.A. (16), daha önceden aralarında husumet bulunan Fatih Gökçen'i (26), çıkan tartışmanın ardından tabancayla vurarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2021 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2021 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Husumetlisini sokak ortasında tabancayla öldürdü!

Olay, dün gece 23.30 sıralarında Yenimescit Mahallesi Şehit Hakan Korkmaz Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre daha önceden aralarında husumet bulunan Fatih Gökçen ve Y.A., Şehit Hakan Korkmaz Caddesi üzerinde karşılaştı. İkili arasındaki başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında Y.A., belinden çıkardığı tabanca ile Gökçen'e 3 el ateş açtı. Fatih Gökçen, karın, kasık ve ensesine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fatih Gökçen, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Gökçen'in cenazesi otopsi için Edirne Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Y.A. ise polis ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.A., çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.