Hava Durumu

Huzurlarınızda Bursamobile

Bursa ve Bursaspor'a özel 0516 numaralı hatlar kullanıma sunuldu. Timsah Arena'daki tanıtım toplantısında Başkan Ali Ay, Pablo Batalla ve Aziz Behich'e özel numaraları verildi. 100 bin numaranın satılması halinde kulübün kasasına 5 milyon lira girecek. Hattın sahiplerine de birçok ayrıcalık sunuluyor. Bursaspor'un attığı her golde kullanıcılar da kazanacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Huzurlarınızda Bursamobile

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

ÜST DÜZEY PROTOKOL

Bursaspor Kulübü ile Turkcell arasındaki iş- birliğiyle, Bursalılara ve Yeşil Beyazlı taraftarlara özel, kentin plakası olan 16'yı taşıyan "0516" başlangıç numaralı özel hatlar satışa sunuldu. Bursamobile ismi verilen telefon hattının tanıtım toplantısı Timsah Arena'da yapıldı. Bursaspor Başkanı Ali Ay, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün Bursamobile'in özellikleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Tanıtım toplantısına üst düzey protokol de büyük ilgi gösterdi. Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursaspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç ve Yeşil Beyazlı yöneticiler toplantıda hazır bulundu.

AYIN 16'SINDA KAMPANYA

Bursaspor Başkanı Ali Ay, toplantıda yaptığı konuşmada, "Dijitalleşme yolunda büyük bir adım olan bu anlaşmayla hem taraftarlarımız hem de kulübümüz kazanacak. Kalbi Yeşil Beyaz renklerle çarpan tüm Bursalıları yeşil beyaz paketlerden birini almaya davet ediyoruz" dedi. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ise "Bursamobile, artık geleneksel bir telefon hizmeti değil. Türkiye'nin en kaliteli altyapısında sadece insanları birbirleriyle konuşturan değil, hayata, takımlarına, şehirlerine bağlayan özelliklere sahip olacak" ifadelerini kullandı. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün de "Tüm Bursalıları ve Bursasporluları yeni şampiyonlukların temelini atmak için sadece 100 bin adet olan 516'lı numaraları tükenmeden almaya davet ediyoruz. Har ayın 16'sında düzenlenecek kampanyaların yanı sıra Bursaspor'un attığı her golde 200 MB internet hediye edilecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.