Hava Durumu

'I Love Allah" yazılı maskeyle meclise geldi

Arnavut milletvekili Valteri, parlamentodaki oturumda taktığı maskeyle çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2020 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2020 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'I Love Allah" yazılı maskeyle meclise geldi

Arnavutluk Meclisinde muhalefet milletvekili Halit Valteri, Genel Kurul toplantısına "I Love Allah" (Allah'ı seviyorum) yazılı maskeyle katıldı.

Milletvekili Valteri'nin, Facebook hesabından bugünkü Genel Kurul çalışmasına ilişkin yaptığı fotoğraflı paylaşımda, "I Love Allah" yazılı maske taktığı görüldü.

Söz konusu maskeyi taşımasının amacı ve mesajı hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulunan Valteri, Allah sevgisinin milletini, aileni ve kendini sevmek anlamına geldiğini söyledi.

Valteri, "Yaşadığımız toplumla münasebetimizde dikkatli ve hakkaniyetli olma ile topluma katkı sunma doğrultusundaki eğitimin başlangıç noktası tam da burasıdır. Allah'ı ??seven ve O'na ibadet eden insanlarla daha iyi bir topluma sahip olacak ve birbirimize saygı duymaya, sevmeye, yardım etmeye daha meyilli olacağız." ifadelerini kullandı.

Valteri'nin maskesi, milletvekili meslektaşlarının yanı sıra gazetecilerin de dikkatini çekti.

Muhalefet kanadında milletvekili olan Valteri, 2019'da Arnavutluk'ta muhalefet partisi Demokrat Parti (PD) milletvekillerinin toplu istifasının ardından göreve gelmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.