Hava Durumu

İBB, "Nutuk" satıyor! Fiyatı gören "İmamoğlu, Yılmaz Özdil'e rakip oldu" yorumunu yapıyor

İBB'ye bağlı İstanbul Kitapçısı, Nutuk'tan alıntılar yaparak bastırdığı "Hatıratlarla Karşılaştırmalı Nutuk" kitabını 135 liradan satışa sundu. Konuyla ilgili sosyal medyada "Ekrem İmamoğlu, Yılmaz Özdil'e rakip oldu" şeklinde yorumlar yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2020 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2020 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İBB, "Nutuk" satıyor! Fiyatı gören "İmamoğlu, Yılmaz Özdil'e rakip oldu" yorumunu yapıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Kitapçısı'nın Mustafa Kemal Atatürk'ün yazdığı Nutuk'tan alıntılar yaparak bastırdığı "Hatıratlarla Karşılaştırmalı Nutuk" kitabını 135 liradan satışa sunuldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

İBB tarafından kitabın 135 liradan satışa sunulması sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik eleştiriler yönelterek "İstanbullu senden hizmet bekliyor", "Mustafa Kemal Atatürk'ün yazdığı Nutuk üzerinden birçok CHP'li yazardan sonra İBB de para kazanmaya karar verdi", "İBB'nin durumu o kadar mı kötü ya?", "İmamoğlu, Yılmaz Özdil'e rakip oldu" şeklinde yorumlar yaptı.

İşte İstanbul Kitapçısı'ndaki satış ilanı;

YILMAZ ÖZDİL'İ AKILLARA GETİRDİ

Hatırlanacağı üzere Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil de "Mustafa Kemal" isimli kitabını 2 bin 500 TL'den satışa çıkarmış ve eleştiri bombardımanına tutulmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.