Hava Durumu

İBB'ye bağlı müzeler ziyarete kapatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu corona virüyle ilgili alınan önlemleri açıkladı. Mart sonuna kadar; şehir tiyatrolarındaki etkinlikler ve İSMEK kursları iptal edildi. Yine İBB'nin iştirak şirketi Kültür A.Ş'ye bağlı müzeler de kapalı olacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2020 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2020 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İBB'ye bağlı müzeler ziyarete kapatıldı

İstanbul'da toplu taşımada alınan hijyen önlemlerini yerinde inceleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu corona virüse karşı aldıkları tüm önlemleri de açıkladı.

İmamoğlu'nun konuşmasından satış başları:

*Tiyatrolarımıza dair tedbir alma konusunda karar verdik. Önümüzdeki ay sonuna kadar Cemal Reşit Rey gibi toplu etkinliklerin yapıldığı alanlardaki etkinlikleri mart sonuna kadar iptal etme kararı aldık.

*İSMEK'te insanların toplu eğitim aldıkları yerler. İSMEK'deki eğitimlerin iptali ile ilgili de ay sonuna kadar vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz.

*Bugün öğleden sonra 39 ilçe belediyesini davet ettik. Belediye olarak bir çalışma yürütüyorlar. İrtibat kurmamız gereken tüm kurumlarla.

*Cemal Reşit Rey başta olmak üzere ay sonuna kadar tiyatro ve bunun gibi etkinlikleri iptal ettik. Eğer normalleşirse devam edeceğiz.

*Müzeler çok hassas konumuz. Çünkü orada yüz binlerce insanımız var İBB'ye ait müzelerin gezilmesiyle ilgili duyurumuz bugün yapılacak çünkü müzelerinde gezilmesini iptal edeceğiz.

*Özellikle yoğun kullanılan müzelerimiz var ve bu müzelere dünyanın neresinden geldiği hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadığımız insanların gezmesi söz konusu bu konuda da ay sonuna kadar müzelerimiz için bir tedbirimiz olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.